Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 15, 2011

| blogger sporting ^__^ |

arini org smbut maulidur rasul aku plak duk umah sengsorang and melayan tenet. 
haha. 
and arini ramai jgak org post kan, Selamat Maulidur Rasul. 
so, aku pun amik ksmpatan nie(bkan kat org keh?) untuk mengucapkan Selamat Maulidur Rasul kpd smua umat2 islam. 
so, today, tgah meng-surfing internet, ader sorang adik nie, die add aku kat page nie tau. then, since that moment, kitaorg smua yang ader dlam page tu dah mcm lame kenal plaks. padahal baru kejap tu jer masuk nyer pown. i think it is the sporting-ness page ever la. hehe. (nak commission skittt? hehe)

since that moment jgak, mcm2 bnda sal blog yang aku bru tau and learnt. contohnyer mcm kat atas tu, kalu korunk nmpak, kat column page aku nie ader tulis "aKuH puNyE cHeRiTa" kan? and it movesss kan??!
haa, yang tu adik tu pun yang ajar aku. hehe. die duk ngajor sorang nie, tpi tak paham2 lagi. ahaha. adess! then aku try la, actually nak buat die senang ajer rupenyer. hehe.

last2, aku yang dpat buat dulu, bolehh ?? hahaha. 
anyways, just nak ckap, page tu mmg besh. mcm2 bnda kte tau. tapi dorunk nie smua ADIK-ADIK lagi laaa.. heheeh.. bak kate org2 beso, "budak hingusan" lagi smua nie.. hehee.

lastly! to summarize all the shitness that ive write, just wanted to say, BESH lah ! !



yours truly,
'Aeisyah

4 comments:

E.d.Y said...

salam maulidur rasul..:)

LoLeEtA gOtHiCa said...

salam maulidur rasul jugerrrr.. ^___^

Ninie@Aini said...

budak hingusan ko pgl..? hahaha..adik2 rebina la..heheh salam maulidur rasul jugak ok!
jarang2 dh on9 sekarang..busy sg!

LoLeEtA gOtHiCa said...

aku pown bz jgak weh. aku lgi byk bnda dpd ang. hahahaha. tpi on9 jer. heheeheheh.
^____^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...